Hei dere der ute.

 

Det har i den senere tid ikke vært særlig sving på siden min, av den enkle grunn at jeg har måttet lære meg dette med å legge ut sider på Internett, på egen hånd. Og det er ikke bare bare - for en gammal gubbe. Rune Øverby, som er alternativkanalens webdesigner, har av forståelige grunner, villet ha avlastning og har bedt meg gjøre dette selv. Men så er det jo slik, at jeg har null kompetanse innen data. Oppvokst i en tid da telefonen var et under, som bare noen få av ungene i gaten hadde, så fortoner en datasmaskin seg for meg som  verdens syvende underverk. Et underverk som jeg, som sagt, overhode ikke har peiling på. Det er bare tre år siden, at jeg for første gang lærte meg å sende en email. Og det måtte jeg lære av mine døtre. Så hvordan skal en da kunne forvente, at jeg som aldri har brukt data i jobbsammenheng, skal kunne beherske dette?

 

Men så vokser altså familien til, mine døtre som er voksne alle tre, har begynt å dra med seg hjem datakyndige svigersønner. Og da så. Da får man vel dra veksler på disse da, i håp om å få litt hjelp. Nå har min yngste datter kommet hjem til påske, med sin venn Bjørn, som er svensk. Han driver innen IT-bransjen, som det visstnok også heter. Han har lastet ned program for meg, som jeg må bruke for å få dette til.

 

Vær derfor tålmodig. Det kommer nye artikler på løpende bånd etterhvert nå. De ligger forløpig bare lagret på harddisken oppe i min hjerne. Men så snart som jeg har lært meg dette med å "legge sidene ut på Internett" - så kommer også artiklene. Jeg skal nok lære meg det. Vær sikker.

 

Verden ser ut for meg til å bli farligere og farligere for hver dag som går. Den politiske verdensarena er på full fart i fascistisk retning. Greorg W. Bush har satt sammen en regjering og utnevnt ny sjef for Verdensbanken, bestående av folk som er fullstendig livsfarlig. Disse menneskene er kun ute etter en ting - og det er kontroll over hele planeten. De skyr ingen midler.

 

Enn så lenge, får dere alle ha en god påske.

 

Vennlig hilsen:

Atle Johan Løvaas. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Vennlig hilsen

 

Atle Johan Løvaas.